Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren? Wat zijn de voorwaarden en mogelijkheden?

Lil Baby Stuffies probeert je via de website altijd zo goed mogelijk te informeren over de artikelen. Mocht een artikel niet geheel naar verwachting zijn, dan kan deze retour worden gestuurd*

De voorwaarden voor het retourneren zijn als volgt ;

  • Retourneren in originele staat : mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
  • Retourneren in originele productverpakking (waar van toepassing)
  • Retourneren met bevestigde labels (waar van toepassing)
  • Meld je retour aan via info@lilbabystuffies.com Uitleg over aanmelding vind je op deze pagina.

*muv gepersonaliseerde items, items die gepersonaliseerd zijn met naam mogen niet retour worden gestuurd en dienen dezelfde dag van bestellen geannuleerd te worden. 

Wat is het zichttermijn bij Lil Baby Stuffies?

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Doe dit door een mail te sturen naar info@lilbabystuffies.com Na annulering/aanmelding van je bestelling heb je 14 dagen om het product retour te sturen. De kosten voor het retourpakket naar Lil Baby Stuffies zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Bewaar het inleverbewijs goed en gooi deze pas weg wanneer Lil Baby Stuffies je retour heeft verwerkt. Lil Baby Stuffies is niet aansprakelijk voor een vermist retourpakketje.

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Lil Baby Stuffies geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.*

*NL || Wanneer je de gehele order terugstuurt zullen we het orderbedrag terugstorten, inclusief de verzendkosten die je in de shop hebt betaald, op het rekeningnummer wat bij ons bekend is.

Beschadigd product ontvangen?

Heb je een product ontvangen met een vlekje, beschadiging of dergelijke? Ook dit valt onder het zogeheten ‘zichttermijn’. Geef dit zo snel mogelijk na ontvangst aan, uiterlijk binnen 14 dagen, via info@lilbabystuffies.com. Na deze 14 dagen valt je melding niet meer binnen het zichttermijn en vervalt de recht op bijvoorbeeld een vervangend product.

Hoe kan ik een artikel omruilen bij Lil Baby Stuffies?

Wil je graag een artikel omruilen? Dit kan! Meld het item wat je graag retour wilt sturen aan als retour, dit kan via een mail naar info@lilbabystuffies.com. Het nieuwe item kan als bestelling worden geplaatst in de webshop. 

Je retour aanmelden via email of online retour aanmelden? 

Meld je retour van te voren aan via info@lilbabystuffies.com


Meld je je retour niet aan en voeg je vervolgens ook geen notitie toe aan de retourzending dan word je retour niet verwerkt.