Wat is de levertijd bij Lil Baby Stuffies?

De levertijd bij Lil Baby Stuffies is 3-5 werkdagen voor gepersonaliseerde producten en 2-3 werkdagen voor producten op voorraad. De bestellingen worden dagelijks verwerkt en verstuurd. Pakketjes worden na verwerking ingeleverd bij DHL of PostNL. Dit kunt je zelf kiezen bij bestellen. Wil je je bestelling voor een bepaalde datum geleverd hebben? Neem dan gerust contact op via info@lilbabystuffies.com zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Is het mogelijk een bestelling op te halen bij Lil Baby Stuffies?

Het is mogelijk om je bestelling op te halen, zeker als je in de regio Rotterdam / Barendrecht woont kan dit super fijn zijn. Kies in het bestelproces voor de optie ‘Ophalen’. Bij het ophalen van je bestelling worden er geen verzendkosten in rekening gebracht, ophalen is dus gratis. Na het plaatsen van je bestelling kan je contact opnemen om een afspraak (datum/tijd) af te spreken voor het ophalen van je bestelling.

Afhaaladres: romeopad 9, 3194JM Hoogvliet Rotterdam
Let op! Zonder afspraak is het niet mogelijk je bestelling op te halen.

Wat zijn de verzendkosten bij Lil Baby Stuffies?

Lil Baby Stuffies verstuurd bestellingen naar Nederland. Hierbij horen de volgende tarieven, prijzen zijn inclusief btw. De levering wordt uitgevoerd door DHL of PostNL.


Nederland PostNL

Brievenbus pakket                      €4,25

Standaard verzending                 €6,95

Gratis verzending                       > €85,-

 

Alle prijzen in de webshop van Lil Baby Stuffies zijn inclusief BTW.

Ondanks dat de verzendkosten niet vallen onder ‘een verkocht product’ moet er wel BTW worden afgedragen over deze kosten. Daarom wordt er ook over de verzendkosten BTW berekend. Ook bovenstaande verzendkosten zijn getoond inclusief BTW.